Bloesem en Fruit Route

Hou jij ook zo van de natuur? Heb je ooit de vermaarde Zeeuwse bloemdijken gespot? Wist je dat de Zak van Zuid-Beveland cultuur historisch beschermd gebied is? Ga het beleven en ontdek de verborgen schatten van Zuid- Beveland in een TukTuk.

Onderweg kom je door authentieke Zeeuwse dorpjes waar het lijkt of de tijd heeft stilgestaan. Ook kom je tal van kleine Weeltjes ofwel kleine watertjes tegen die in lang vervlogen tijden zijn ontstaan.

Zeeland heeft een fantastisch klimaat om fruit te kweken. De winters zijn hier het zachtst en de zomer kent de meeste zonuren.
Niet voor niets vind je op Zuid-Beveland en Walcheren vele boomgaarden.

In het vroege voorjaar ontluiken al de eerste bloesems. Niet veel later staat alles in volle bloei. Na de bloei zie je het fruit elke dag in een razend tempo groeien. De hele zomer kun je overal bij de boerderijtjes het Zeeuwse fruit proeven en kopen. Ontdek het zelf en kom heerlijk genieten. We hebben je TukTuk al voor je klaar staan.

Voor je vertrekt ontvang je van ons een routekaart.  Deze route staat ook garant voor prachtige foto’s. Vergeet daarom niet om je mobieltje standby te houden. Vergeet ook niet even te stoppen bij de ruïne van het kasteel Hellenburg in Baarland. En bij De Landing (Baarland) of Compagnie Surf et Turf in Hoedekenskerke (een nostalgische treinwagon) kun je even stoppen om wat lekkers te eten en drinken.
Onderweg passeer je het station van Stoomtrein Goes-Borsele. Een leuke stopplaats voor de kinderen.

Wil jij er ook lekker even tussenuit en een heerlijk, ontspannen en gezellige ochtend , middag of avond beleven en alle bomen in volle bloei zien of als je wat later komt het fruit aan de bomen letterlijk te zien groeien, Reserveer dan nu!

Bekijk hier de route op de kaart.

Aantal personen in een TukTuk
Je kunt met 3 volwassenen en 1 kind in een TukTuk.
tuk_bij_bloesem in de zak van zuid beveland
Bloesem en Fruit Route
Vanaf € 95
incl. TukTuk en route
√ Mooie natuur
√ Gezellig
√ Authentieke Zeeuwse dorpjes
√ Genieten

 

 

 

 

tuk_in_Hoedekenskerke

Maak je route nog leuker met een Picknickmand, Tapasschotel of BBQ!