0113-750711 info@tuktukverhuurzeeland.nl

Veel gestelde vragen

Voertuigen
Wat is het voor voertuig?

Wij verhuren de E-Tuk Limo GT
De elektrische Limo TukTuk’s bieden plaats aan 5 volwassen passagiers + eventueel 2 kinderen tot 12 jaar.

Zijn de voertuigen elektrisch?

Ja ze zijn elektrisch en hebben een actieradius van ongeveer 100 km.

 

 

Hoe hard gaan de voertuigen

De E-tuktuk gaat maximaal 45 km en is dan ook voorzien van een geel kenteken.

Tot hoeveel stuks voertuigen kunnen jullie leveren?

Wij hebbben 2 elektrische tuktuks beschikbaar. Deze kunnen wij aanvullen met onze andere voertuigen, zie www.scooterhurenzeeland.nl 

 

Kunnen de voertuigen ook op locatie bezorgd worden?

Ja dat kan.

De transportkosten binnen de provincie Zeeland zijn als volgt:

  • 1 Tuktuk € 95,- (incl. btw)
  • 1 Tuktuk€ 190,- (incl. btw)

Voor bezorging buiten Zeeland kunnen wij een prijsvoorstel maken.

Wat als het voertuig defect raakt onderweg?

Wanneer er een defect optreedt neem dan contact op met ons. Wij zorgen voor een oplossing zodat je deze leuke dag gewoon kunt afmaken.

Hoe oud moet ik zijn om met een elektrische Tuktuk te rijden?

Voor de E-tuktuk geldt, minimaal 25 jaar en minimaal 3 jaar in bezit van autorijbewijs.

 

Mag mijn oma van 75 jaar ook met de Tuktuk rijden?

Ja, iedereen met een autorijbewijs mag rijden. 

Geven jullie ook instructies?

Bij het ophalen van de voertuigen ontvangt je altijd uitleg, aangezien je lekker wilt genieten en niet eerst bezig wilt zijn hoe het allemaal werkt. De instructie gaat zover dat wij pas stoppen als je het snapt.

Ik heb nog nooit met een Tuktuk gereden. Wat nu?

Wij besteden dan extra aandacht aan de instructie en de uitleg zodat je zonder zorgen en vol vertrouwen met de Tuktuk vertrekt. We willen graag dat je een leuke dag hebt, dus we nemen de tijd voor de uitleg.

Borg
Hoeveel borg moet ik betalen?

Wij vragen een borg van €250 per Tuktuk. Voor iedere extra Tuktuk komt er €100 bij. De borg kan vooraf worden overgemaakt of bij aanvang worden voldaan.

Route
Krijg ik een route mee?

Tuktuk verhuur Zeeland beschikt over meerdere routes, afhankelijk van de wensen kan je een route uitzoeken, waarbij wij u tips geven voor onderweg.

Je kan zelf ook een route uitzoeken via www.route.nl waar veel routes op te vinden zijn. De routes zijn ook in te scannen middels een QR code.

Kan ik een op maat gemaakte route bestellen?

Neem hiervoor ruim van te voren contact met ons op. Wij zullen dan afhankelijk van je wensen een geschikte route samenstellen en vooraf hiervoor de meerkosten vertellen

Verzekering/Eigen Risico
Hoe is het Eigen Risico geregeld?

Het standaard Eigen Risico bedraagt € 1000,- per Tuktuk.

Wat moet ik betalen bij schade of diefstal?

De huurder is aansprakelijk voor schade ten gevolge van diefstal alsmede alle overige schade, hoe ook genaamd en hoe ook veroorzaakt, aan het gehuurde toegebracht of ontstaan, ongeacht of dit het gevolg is van schuld van de huurder of derden. Bij schade dient de verhuurder te allen tijde ingelicht te worden en dient ter plekke een schadeformulier ingevuld te worden. Bij diefstal of vermissing is de huurder aansprakelijk voor de vervangingswaarde van het gehuurde, de huurderving is daarbij niet inbegrepen. De huurder zal de uit bovenstaand voortvloeiende kosten van herstel danwel of alsmede vervanging, waaronder die van beschadigde onderdelen, aan de verhuurder vergoeden.

Vooruitlopend op de definitieve vergoeding na taxatie, zal alvast het eigen risico van € 1.000,00 in rekening worden gebracht en ter plekke dienen te worden voldaan. Na taxatie danwel herstel wordt het totale schadebedrag in rekening gebracht, welke per ommegaande dient te worden voldaan. Bij het niet onmiddellijk voldoen van de totale schade worden niet alleen de kosten van de schade, maar ook de (minnelijke) incassokosten, rentes en eventuele hieruit voortvloeiende juridische kosten aan de verhuurder doorberekend;

Wat gebeurt er bij schade?

De schades wordt altijd beoordeeld door een erkend schadeexpert.

Reserveren
Hoe weet ik wanneer er voertuigen beschikbaar zijn?

Op de website kan je zien hoeveel er voor een bepaalde dag nog beschikbaar zijn. Indien de voertuigen die je wilt huren niet beschikbaar zijn, mag je altijd een mail sturen en kunnen wij altijd kijken of hiervoor een oplossing mogelijk is.

Kan ik een voertuig ook voor een langere periode huren?

Wij verhuren alleen voor een dag en evenuteel een avond.

Annuleren
Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

Bij slechte weersvooruitzichten kan je tot 24 uur van tevoren je reservering telefonisch omboeken. Wil je de reservering annuleren? Dat kan tot 48 van tevoren geheel kosteloos. Daarna zijn wij genoodzaakt om 50% van het boekingsbedrag in rekening te brengen.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en/of vul het contactformulier in.

0113-750711 info@tuktukverhuurzeeland.nl Contactformulier
Klanten over
Tuktuk Verhuur Zeeland
We hebben hier 13 scooters gehuurd om door Zeeland te touren, de scooters zijn in top conditie en de batterij gaat echt lang mee. We hebben 65km gereden met veel wind tegen bv op de zeelandbrug , de scooters doen het ook dank prima We kwamen terug met halve accu nog vol. Ook de dames in de groep vonden het allemaal heel leuk en makkelijk om te rijden. Afstanden in Zeeland zijn altijd best ver, dus een e-scooter is dan net effe handiger dan een e-bike als je ergens naar toe wilt. De service van Lennert en z'n team was top.
Leendert Vis
Leendert Vis
26/09/2022
Lekker toeren op een E-chopper of een fat-bike ff los van alles en uitwaaien. Ook heel verrassend met een E-tug op pad en genieten van de omgeving, helemaal top.
Richard Jornick
Richard Jornick
25/09/2022
We hebben een fantastisch leuk bedrijfsuitje gehad dankzij Lennert van Scooter Huren Zeeland! Hij dacht met ons mee, was flexibel en de communicatie verliep vlot en goed. Echt top!
Speedheat Nederland
Speedheat Nederland
16/09/2022
Prima service! Alles goed geregeld! Echte aanrader om een te bezoeken en eventueel scooter te huren voor prachtige rit door Zeeland!
Gert-Jan van Manen
Gert-Jan van Manen
24/08/2022
Was top!!
16/08/2022
Een middag op de scooters gereden met z'n zessen, na een goede uitleg hebben we genoten van een fijne rit op de degelijke scooters en het was ook heel gezellig, bedankt Lennert!
Tonny Overbeeke
Tonny Overbeeke
12/08/2022
Top verhuurder, goede info en uitstekend matriaal
Dirk Vanderhaeghe
Dirk Vanderhaeghe
12/08/2022
Met onze kinderen een scooter gehuurd. Bij aankomst bleek dat we online een verkeerde versie gekozen hadden maar geen enkel probleem! Ter plaatse opgelost en met onze kinderen van 5 en 8 jaar een super dag gehad. We kregen een prachtige route mee die je zelf nooit zou verzinnen met leuke eet en drink stops. Zeker een aanrader! Fam. Valk
Bas Valk
Bas Valk
11/08/2022

Wilt u ook een review achterlaten?

Copyright Tuktuk Verhuur Zeeland | Sitemap | Realisatie: Steketee Online