0113-750711 info@tuktukverhuurzeeland.nl

Over ons

TukTuk Verhuur Zeeland, een trots onderdeel van Scooter Huren Zeeland gevestigd in Yerseke, biedt een uitgebreid assortiment aan voertuigen, waaronder e-choppers, scooters, fatbikes en Classic Mini’s.

TukTuk Verhuur Zeeland is ontstaan uit de wens om toeristen en lokale bewoners meer te bieden dan de standaard voertuigen. Eigenaar Lennert Steketee begrijpt dat toeristen en locals meer willen dan alleen standaardvervoer. Een rit met een elektrische Tuktuk door Zeeland belooft een onvergetelijke ervaring te worden, waar nog lang over nagepraat zal worden.

Samen Op Avontuur

Of je nu een speciale gelegenheid viert of gewoon een dagje eropuit wilt, een Tuktuk-rit is altijd een goed idee. Terwijl je met z’n twee├źn op pad kunt gaan, is het nog leuker om samen met familie, vrienden of collega’s de weg op te gaan. Onze Tuktuks bieden ruimte aan maximaal vijf volwassenen en twee kinderen tot 12 jaar. TukTuk Verhuur Zeeland heeft diverse boeiende routes uitgestippeld, die je langs de mooiste binnenwegen van Zeeland voeren.

Culinaire Ontdekkingstocht

Hou je van lekker eten en wil je Zeeland op een bijzondere manier leren kennen? Dan moet je zeker onze culinaire route proberen. Ontvang een routebeschrijving met stops bij uitstekende eetgelegenheden, waar je kunt genieten van heerlijke gerechten. Naast het culinaire genot leer je ook interessante feiten en wetenswaardigheden over de omgeving. Deze combinatie is perfect, vooral wanneer je met een groep op pad bent. Bij TukTuk Verhuur Zeeland denken we graag met je mee. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een combinatie van e-chopper of Mini Cooper rijden, waarbij de ene groep na de lunch de andere afwisselt. Plezier en ontspanning gegarandeerd, vooral met ons nieuwe spel ‘Route2play’ voor onderweg.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op en/of vul het contactformulier in.

0113-750711 info@tuktukverhuurzeeland.nl Contactformulier
Klanten over
Tuktuk Verhuur Zeeland
We hebben hier 13 scooters gehuurd om door Zeeland te touren, de scooters zijn in top conditie en de batterij gaat echt lang mee. We hebben 65km gereden met veel wind tegen bv op de zeelandbrug , de scooters doen het ook dank prima We kwamen terug met halve accu nog vol. Ook de dames in de groep vonden het allemaal heel leuk en makkelijk om te rijden. Afstanden in Zeeland zijn altijd best ver, dus een e-scooter is dan net effe handiger dan een e-bike als je ergens naar toe wilt. De service van Lennert en z'n team was top.
Leendert Vis
Leendert Vis
26/09/2022
Lekker toeren op een E-chopper of een fat-bike ff los van alles en uitwaaien. Ook heel verrassend met een E-tug op pad en genieten van de omgeving, helemaal top.
Richard Jornick
Richard Jornick
25/09/2022
We hebben een fantastisch leuk bedrijfsuitje gehad dankzij Lennert van Scooter Huren Zeeland! Hij dacht met ons mee, was flexibel en de communicatie verliep vlot en goed. Echt top!
Speedheat Nederland
Speedheat Nederland
16/09/2022
Prima service! Alles goed geregeld! Echte aanrader om een te bezoeken en eventueel scooter te huren voor prachtige rit door Zeeland!
Gert-Jan van Manen
Gert-Jan van Manen
24/08/2022
Was top!!
16/08/2022
Een middag op de scooters gereden met z'n zessen, na een goede uitleg hebben we genoten van een fijne rit op de degelijke scooters en het was ook heel gezellig, bedankt Lennert!
Tonny Overbeeke
Tonny Overbeeke
12/08/2022
Top verhuurder, goede info en uitstekend matriaal
Dirk Vanderhaeghe
Dirk Vanderhaeghe
12/08/2022
Met onze kinderen een scooter gehuurd. Bij aankomst bleek dat we online een verkeerde versie gekozen hadden maar geen enkel probleem! Ter plaatse opgelost en met onze kinderen van 5 en 8 jaar een super dag gehad. We kregen een prachtige route mee die je zelf nooit zou verzinnen met leuke eet en drink stops. Zeker een aanrader! Fam. Valk
Bas Valk
Bas Valk
11/08/2022

Wilt u ook een review achterlaten?

Copyright Tuktuk Verhuur Zeeland | Sitemap | Realisatie: Steketee Online