0113-750711 info@tuktukverhuurzeeland.nl

Scootercar

Prijzen
Scootercar huren
Ochtend (08:30 - 12:30) € 75,-
Middag (13:00 - 17:00) € 95,-
Hele dag (08:30 - 17:00) € 125,-
Avond (17:00 - 21:00) € 125,-
Omschrijving

Ontdek de Scootercar: Jouw ultieme rijervaring zonder gedoe!

Stel je eens voor: een voertuig dat het beste uit twee werelden samenbrengt, een sublieme mix van auto en scooter. Deze vernuftige vierwieler met een open dak opent de deur naar een geheel nieuwe dimensie van mobiliteit.

Wat maakt de Scootercar zo uniek?

Met een volledig opgeladen accu legt deze krachtbron moeiteloos zo’n tachtig kilometer af.
Met een topsnelheid van zestig kilometer per uur beweeg je vlot mee in het gangbare verkeer. De Scootercar biedt een naadloze en comfortabele rit, vergelijkbaar met een kart, maar uitermate geschikt voor gebruik op de openbare weg.

Comfort en veiligheid: Geniet van de vrijheid om naast elkaar te zitten, zonder de noodzaak van een helm. Dankzij de ingebouwde gordels kun je met een gerust hart rijden en onbezorgd genieten van het omringende landschap. Bovendien biedt de Scootercar voldoende ruimte voor bagage, zodat je bijvoorbeeld moeiteloos een goedgevulde picknickmand kunt meenemen.

De Scootercar is je perfecte metgezel. Dankzij zijn compacte formaat manoeuvreer je zonder enige moeite door nauwe straten en vind je altijd gemakkelijk een parkeerplaats.

Dit unieke voertuig staat voor je klaar! Aarzel niet langer, ervaar de vrijheid. Reserveer vandaag nog en laat het avontuur beginnen!

Kenmerken
Snelheid 60 km/h
Personen 2 personen (samen max. 200 kg)
Rijbewijs Categorie B
Yerseke
Reserveren
Yerseke

Klanten over
Tuktuk Verhuur Zeeland
We hebben hier 13 scooters gehuurd om door Zeeland te touren, de scooters zijn in top conditie en de batterij gaat echt lang mee. We hebben 65km gereden met veel wind tegen bv op de zeelandbrug , de scooters doen het ook dank prima We kwamen terug met halve accu nog vol. Ook de dames in de groep vonden het allemaal heel leuk en makkelijk om te rijden. Afstanden in Zeeland zijn altijd best ver, dus een e-scooter is dan net effe handiger dan een e-bike als je ergens naar toe wilt. De service van Lennert en z'n team was top.
Leendert Vis
Leendert Vis
26/09/2022
Lekker toeren op een E-chopper of een fat-bike ff los van alles en uitwaaien. Ook heel verrassend met een E-tug op pad en genieten van de omgeving, helemaal top.
Richard Jornick
Richard Jornick
25/09/2022
We hebben een fantastisch leuk bedrijfsuitje gehad dankzij Lennert van Scooter Huren Zeeland! Hij dacht met ons mee, was flexibel en de communicatie verliep vlot en goed. Echt top!
Speedheat Nederland
Speedheat Nederland
16/09/2022
Prima service! Alles goed geregeld! Echte aanrader om een te bezoeken en eventueel scooter te huren voor prachtige rit door Zeeland!
Gert-Jan van Manen
Gert-Jan van Manen
24/08/2022
Was top!!
16/08/2022
Een middag op de scooters gereden met z'n zessen, na een goede uitleg hebben we genoten van een fijne rit op de degelijke scooters en het was ook heel gezellig, bedankt Lennert!
Tonny Overbeeke
Tonny Overbeeke
12/08/2022
Top verhuurder, goede info en uitstekend matriaal
Dirk Vanderhaeghe
Dirk Vanderhaeghe
12/08/2022
Met onze kinderen een scooter gehuurd. Bij aankomst bleek dat we online een verkeerde versie gekozen hadden maar geen enkel probleem! Ter plaatse opgelost en met onze kinderen van 5 en 8 jaar een super dag gehad. We kregen een prachtige route mee die je zelf nooit zou verzinnen met leuke eet en drink stops. Zeker een aanrader! Fam. Valk
Bas Valk
Bas Valk
11/08/2022

Wilt u ook een review achterlaten?

Copyright Tuktuk Verhuur Zeeland | Sitemap | Realisatie: Steketee Online