Zilt en Zoet Route

HET IS TIJDELIJK NIET MOGELIJK DEZE ROUTE TE RIJDEN

Verheug jij jezelf al op heerlijke mosselen en lekkere oesters?
Ga ze dan vooral zelf rapen langs de Oosterscheldedijk tijdens de Zeeuwse Mossel- en Oesterroute. Heb je geen zin om zelf je mosselen en oesters klaar te maken?  Ga er dan gewoon van genieten in de vele restaurantjes die Wemeldinge rijk is.

Heb je ooit de Zeelandbrug gezien vanaf de Oosterscheldedijk? Dan is dit je kans om de indrukwekkende brug die de 2 eilanden Noord-Beveland en Schouwen-Duiveland verbindt te zien.

Wil je nog meer Zeeuws spektakel zien? Rij dan een stukje naar het westen en aanschouw de indrukwekkende sluizencomplexen nabij Hansweert. Vervolgens kom je aan bij de Westerschelde, waar ook veel te beleven is. Je zult talloze zeeschepen voorbij zien komen. Allemaal onderweg naar de wereldhaven Antwerpen.

Hou je ook van mooie natuur en van authentieke Zeeuwse dorpjes? Dan kom je onderweg niets te kort. We hebben het namelijk voor je in deze route opgenomen.

Heb jij er al zin in? We hebben jouw TukTuk al voor je klaar staan. Reserveer dan nu.

Bekijk hier de route op de kaart.

Aantal personen in een TukTuk
Je kunt met drie volwassenen en één kind in een TukTuk.
Optioneel bij te bestellen
Wil je onderweg niet gaan eten bij één van de vele restaurantjes maar wil je liever midden in de natuur genieten van een lekkere picknickmaaltijd of heerlijke Tapasschotel, bestel deze dan meteen mee. Kijk anders ook even naar onze te gekke overcomplete barbecueaanhangwagen. Hoe leuk kan je dagje uit zijn!
Tuk tuk ontmoet stoomtrein van Goes
Tuk tuk rit onderweg in de polder bij goes in zeeland bij de kust
Zilt en Zoet Route
Vanaf slechts
€ 95 per TukTuk!
√ Zeeuws lekkernijen
√ Zeeuwse hotspots
√ Mooie natuur
√ Leuke dorpjes

Maak je route nog leuker met een Picknickmand, Tapasschotel of BBQ!