+31113-750711 info@tuktukverhuurzeeland.nl

Tuktukvermietung in Kombination mit Route2play Spiel

Preise
Preise
Vormittag (08:30 - 12:30) € 27,-
Nachmittag (13:00 - 17:00) € 32,-
Ganzer Tag (8:30 - 17:00) € 41,-
Beschreibung

Route2play
Dieses interaktive Spiel führt Sie durch die wunderschöne Landschaft der Gemeinde Reimerswaal. Erleben Sie zusammen mit Ihren Freunden, Ihrer Familie oder Ihrem Partner ein unvergessliches Abenteuer voller Herausforderungen und Spaß!

Wie funktioniert das?
Auf der Route treffen Sie auf mehrere Stellen, an denen Sie Ihre Fähigkeiten und Ihre Entschlossenheit testen können. An jedem Standort finden Sie ein Schild von Route2play mit einem QR-Code. Scannen Sie den Code mit Ihrem Smartphone und lassen Sie das Spiel beginnen! Die Spiele reichen vom Erraten von Farben bis hin zur Suche nach Unterschieden in der Umgebung und sorgen garantiert für viel Spaß.

Sind Sie bereit für diese Herausforderung?

Einzigartig in Zeeland: Wir sind die Einzigen in Zeeland, die diese luxuriösen elektrischen Tuk Tuk’s anbieten.

Yerseke
Buchen
Yerseke

Kunden über
Tuktuk Verhuur Zeeland
We hebben hier 13 scooters gehuurd om door Zeeland te touren, de scooters zijn in top conditie en de batterij gaat echt lang mee. We hebben 65km gereden met veel wind tegen bv op de zeelandbrug , de scooters doen het ook dank prima We kwamen terug met halve accu nog vol. Ook de dames in de groep vonden het allemaal heel leuk en makkelijk om te rijden. Afstanden in Zeeland zijn altijd best ver, dus een e-scooter is dan net effe handiger dan een e-bike als je ergens naar toe wilt. De service van Lennert en z'n team was top.
Leendert Vis
Leendert Vis
26/09/2022
Lekker toeren op een E-chopper of een fat-bike ff los van alles en uitwaaien. Ook heel verrassend met een E-tug op pad en genieten van de omgeving, helemaal top.
Richard Jornick
Richard Jornick
25/09/2022
We hebben een fantastisch leuk bedrijfsuitje gehad dankzij Lennert van Scooter Huren Zeeland! Hij dacht met ons mee, was flexibel en de communicatie verliep vlot en goed. Echt top!
Speedheat Nederland
Speedheat Nederland
16/09/2022
Prima service! Alles goed geregeld! Echte aanrader om een te bezoeken en eventueel scooter te huren voor prachtige rit door Zeeland!
Gert-Jan van Manen
Gert-Jan van Manen
24/08/2022
Was top!!
16/08/2022
Een middag op de scooters gereden met z'n zessen, na een goede uitleg hebben we genoten van een fijne rit op de degelijke scooters en het was ook heel gezellig, bedankt Lennert!
Tonny Overbeeke
Tonny Overbeeke
12/08/2022
Top verhuurder, goede info en uitstekend matriaal
Dirk Vanderhaeghe
Dirk Vanderhaeghe
12/08/2022
Met onze kinderen een scooter gehuurd. Bij aankomst bleek dat we online een verkeerde versie gekozen hadden maar geen enkel probleem! Ter plaatse opgelost en met onze kinderen van 5 en 8 jaar een super dag gehad. We kregen een prachtige route mee die je zelf nooit zou verzinnen met leuke eet en drink stops. Zeker een aanrader! Fam. Valk
Bas Valk
Bas Valk
11/08/2022

Möchten Sie auch eine Bewertung hinterlassen?

Copyright Tuktuk Verhuur Zeeland | Sitemap | Verwirklichung: Steketee Online